Hotel Zaventem

Hotel Zaventem

Hotel Zaventem: De beste hotels voor ieder budget rond luchthaven Zaventem Brussel!

+/- € 90,- Golden Tulip ****


VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 3.7/5 (7 votes cast)

Golden Tulip  Diegem

Prijsindicatie: +/-  € 90,-

(Internetboeking, 1pers., 1 nacht, standaard kamer)

Prijs/kwaliteit verghouding: 4.7/5

Aantal sterren: ****

Het Hotel Golden Tulip Diegem is een zeer chique hotel dat in een scene van een James Bond film niet zou misstaan. Het hotel heeft kort geleden een mooie opknap beurt gehad. Het mag nu gerust een design hotel genoemd worden, een mooi hotel waar u zich direct thuis zal voelen. Het hotel werd herontwerpen door een Deense bedrijf en “skoj” werd geselecteerd als het thema. Skoj betekent ‘fun’ in het Deens (corrigeer me als ik verkeerd ben).

Het hotel is uitgerust met een zeer moderne ontvangsthal voorzien van mooi design meubilair.  De optische illusie geschilderd op de vloer, plafond en muren in de hal mag ook gezien worden.  Het ontvangst is zeer vriendelijk en het personeel is uiterst behulpzaam.

De ruime kamer die mij werd toegewezen in Hotel Golden Tulip Diegem was zoals de rest van het hotel ook netjes opgeknapt en keek uit op de parkeerplaats.  Je kan de vliegtuigen zien landen en opstijgen, maar hebt zeker geen last van hinderlijke geluiden (gelukkig..).

In de kamer kan men beschikken over gratis draadloos internet en is er tevens een grote plasmatelevisie netjes geplaatst tegenover het bed en de relax zetel.  Men heeft de keuze uit harde en zachte kussens, zeker geen overbodige luxe.  Het bed was een van de meest comfortabele bedden waar ik in geslapen heb: het bed was zo zeker zo goed als het bed van het Hilton Hotel in Venetië waar ik vorig jaar een uitstekende “slaapervaring“ heb gehad.
 

boek een kamer aan de laagste prijspic of meer info

 

De badkamer echter, past geheel niet binnen het modern design van het hotel.  Deze standaard functionele badkamer staat echt in schril contrast met de hip gekleurde slaapkamer. De waterafvoer functioneerde helaas ook niet naar behoren. Toen per ongeluk de vloer nat was geworden (omdat ik de douchegordijn niet naar behoren volledig gesloten had), bleef de vloer onder de gootsteen en naast het toilet nat.  De shampoo en zeep waren wel zeer leuk verpakt: niet in de gebruikelijke flessen of zakjes, maar in (confituur)potjes .  Een klein detail maar een mooi pluspunt voor Hotel Golden Tulip Diegem.

Veel snacks zijn er niet te krijgen, maar de bar is wel voorzien van een ruime selectie zeer redelijk geprijsde Belgisch bieren (zonder extra kosten voor Roomservice!).

In het restaurant van het Hotel Golden Tulip Diegem kan je ‘s morgens genieten van een mooi verzorgd ontbijt. Over de maaltijden kan ik geen oordeel uitbrengen daar ik ‘s middags nog ‘s avonds in het hotel gegeten heb.

Het zwembad, de jacuzzi en het stoombad zijn erg mooi en zijn een echte aanrader na een vermoeiende werkdag.

Het Hotel Golden Tulip Diegem is gelegen in een bedrijvenpark. Enorm saai en veel valt er niet te beleven rondom het hotel, maar dat heeft niets met de kwaliteit van het hotel zelf te maken. Voor vermaak kan men beter overnachten in het centrum van Brussel, maar indien je wenst te verblijven in een hotel vlakbij de luchthaven van Zaventem – Brussels Airport is Hotel Golden Tulip Diegem een echte aanrader!

 

boek een kamer aan de laagste prijspic of meer info

 

 

 

Google map

 

VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 3.7/5 (7 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +3 (from 3 votes)
+/- € 90,- Golden Tulip ****, 3.7 out of 5 based on 7 ratings

Comments are closed.