Hotel Zaventem

Hotel Zaventem

Hotel Zaventem: De beste hotels voor ieder budget rond luchthaven Zaventem Brussel!

+/- € 70,- Crown Plaza ****


VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Crown Plaza Hotel Zaventem Airport

Prijsindicatie: +/-  € 70,-

(Internetboeking, 1pers., 1 nacht, standaard kamer)

Prijs/kwaliteit verhouding: 4.1/5

Aantal sterren: ****

Het Crown Plaza hotel heeft een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.  U krijgt het maximale voor uw geld. Het hotel bevindt zich dicht bij de luchthaven maar ook zeer dicht Brusselse ring. Daardoor bent u snel op de luchthaven maar ook snel op elke andere locatie in Brussel.

Tevens kunt  in het hotel tal van zakelijke bijeenkomsten organiseren. Door de goed bereikbare ligging bent u voor uw gasten zowel nationaal als internationaal goed te bereiken. Door de circa 300 hotelkamers is het hotel een van de grotere van de stad. Echter door het vriendelijke en deskundige personeel weet het een comfortabele huiselijke sfeer te creëren.

Bovendien kunt u in het restaurant “The Rest@urant” of in de bar “The B@r” genieten van een heerlijke lunch of diner.  Door de ligging aan het park, kunt ook even lekker ontspannen met een korte wandeling door het park die aan het hotel grenst.

Bovendien  is er ruim voldoende ruimte om alle soorten conferenties en vergadering. Tot een ruimte van 900 vierkante meter.

boek een kamer aan de laagste prijs

pic of meer info

 

 

Google map


VN:F [1.9.14_1148]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.14_1148]
Rating: +2 (from 2 votes)
+/- € 70,- Crown Plaza ****, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Comments are closed.